Jatkohakemus tulee täyttää vähintään neljältä kalenteriviikolta

Home/Yrittäjän työttömyysturva/Päivärahan määrittely ja maksaminen/Jatkohakemus tulee täyttää vähintään neljältä kalenteriviikolta
Jatkohakemus tulee täyttää vähintään neljältä kalenteriviikolta 2017-12-21T08:15:42+03:00

Jatkohakemus tulee täyttää vähintään neljältä kalenteriviikolta

Kun sinulle on myönnetty ansiopäiväraha, SYT-kassa lähettää siitä sinulle maksuilmoituksen. Maksuilmoituksen mukana tulee esitäytetty lomake päivärahan jatkohakemusta varten. Täytä lomake vähintään neljän kalenteriviikon tai kuukauden jaksolta jälkikäteen ja lähetä kassaan. Jatkohakemuksen tulee olla työttömyyskassassa kolmen kuukauden kuluessa siitä päivästä, josta työttömyyspäivärahaa haetaan.

Jatkohakemuksen voit täyttää myös sähköisesti SYT-kassan sivuilta löytyvässä eAsioinnissa. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla. Palvelun kautta voit toimittaa työttömyyskassalle ainoastaan päivärahahakemuksen, joten mahdollinen palkkatodistus tai muut liitteet on lähetettävä kassaan postitse, faksilla tai sähköpostitse. Voit lukea sovitellun päivärahan hakemisesta kohdasta Miten soviteltua päivärahaa haetaan?

Jos päivärahan hakemisessa tapahtuu muutos, aloitat esimerkiksi työnteon, sairastut, aloitat opiskelun, matkustat ulkomaille pidemmäksi aikaa tai jäät vanhempainvapaalle, ilmoita asiasta TE-toimistoon ja SYT-kassaan.