Jatkohakemus tulee täyttää vähintään neljältä kalenteriviikolta

Kun sinulle on myönnetty ansiopäiväraha, Yrittäjäkassa lähettää siitä sinulle maksuilmoituksen. Maksuilmoituksen mukana tulee esitäytetty lomake päivärahan jatkohakemusta varten. Täytä lomake vähintään neljän kalenteriviikon tai kuukauden jaksolta jälkikäteen ja lähetä kassaan postitse tai faksilla. Emme suosittele hakemuksen tai sen liitteiden lähettämistä suojaamattomassa sähköpostissa. Jatkohakemuksen tulee olla työttömyyskassassa kolmen kuukauden kuluessa siitä päivästä, josta työttömyyspäivärahaa haetaan.

Jatkohakemuksen voit täyttää myös sähköisesti kassan sivuilta löytyvässä eAsioinnissa. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla. Palvelun kautta voit toimittaa kassaan päivärahahakemuksen ja sen liitteet, esimerkiksi palkkalaskelman ja työsopimuksen. Sovitellun päivärahan hakemisesta voit lukea kohdasta Miten soviteltua päivärahaa haetaan?

Jos päivärahan hakemisessa tapahtuu muutos, aloitat esimerkiksi työnteon, sairastut, aloitat opiskelun, matkustat ulkomaille pidemmäksi aikaa tai jäät vanhempainvapaalle, ilmoita asiasta TE-toimistoon sekä kassaan.