ota e-lasku käyttöön

Home/Tietoa jäsenille/ota e-lasku käyttöön
ota e-lasku käyttöön 2017-12-21T10:15:40+00:00

Helpota jäsenmaksun maksamista – ota e-lasku käyttöön

Voit vaihtaa SYT-kassan paperisen jäsenmaksulaskun sähköiseen e-laskuun, jonka saat jatkossa suoraan henkilökohtaiseen verkkopankkiisi. E-laskussa on valmiina maksamiseen tarvittavia tietoja (esim. viite) sekä linkki jäsenmaksulaskuriin, joten jäsenmaksun maksaminen helpottuu huomattavasti.

Voit tehdä e-laskusopimuksen henkilökohtaisessa verkkopankissasi. Valitse laskuttajaksi ”SYT-kassa” ja kirjaa yksilöintitiedoksi henkilötunnuksesi. Tämän jälkeen saat jäsenmaksulaskun kätevästi suoraan verkkopankkiisi. Ilmoita kassaan, mikäli teet e-laskusopimuksen kesken laskutuskauden, jotta tiedämme lähettää sinulle e-laskut uusintalaskuina.

Lasku tallentuu verkkopankkiin, josta sen voi halutessaan tallentaa omalle koneelle tai tulostaa. Jos e-lasku ei ole sinulle entuudestaan tuttu, selkokielistä tietoa asiasta löytyy muun muassa Finanssialan Keskusliiton verkkosivuilta osoitteesta www.e-lasku.info.

Jäsenyyden ja jäsentietojen luottamuksellisuuden turvaamiseksi toimitamme e-laskut ainoastaan henkilökohtaiseen verkkopankkiisi, emme esimerkiksi yrityksesi verkkopankkiin.

Lisätietoa e-laskusta saat myös omasta pankistasi.