Helpota jäsenmaksun maksamista – ota e-lasku käyttöön

Voit vaihtaa Yrittäjäkassan paperisen jäsenmaksulaskun sähköiseen e-laskuun, jonka saat jatkossa suoraan henkilökohtaiseen verkkopankkiisi. E-laskussa on valmiina maksamiseen tarvittavia tietoja (esim. viite) sekä linkki jäsenmaksulaskuriin, joten jäsenmaksun maksaminen helpottuu huomattavasti. E-lasku voidaan lähettää vain 1 tai 4 erässä.

Voit tehdä e-laskusopimuksen henkilökohtaisessa verkkopankissasi. Valitse laskuttajaksi ”Yrittäjän työttömyyskassa” ja kirjaa yksilöintitiedoksi henkilötunnuksesi. Tämän jälkeen saat jäsenmaksulaskun kätevästi suoraan verkkopankkiisi. Ilmoita kassaan, mikäli teet e-laskusopimuksen kesken laskutuskauden, jotta tiedämme lähettää sinulle e-laskut uusintalaskuina. 

Lasku tallentuu verkkopankkiin, josta sen voi halutessaan tallentaa omalle koneelle tai tulostaa. Jos e-lasku ei ole sinulle entuudestaan tuttu, selkokielistä tietoa asiasta löytyy muun muassa Finanssialan Keskusliiton verkkosivuilta osoitteesta www.e-lasku.info.

Jäsenyyden ja jäsentietojen luottamuksellisuuden turvaamiseksi toimitamme e-laskut ainoastaan henkilökohtaiseen verkkopankkiisi, emme esimerkiksi yrityksesi verkkopankkiin.

Lisätietoa e-laskusta saat myös omasta pankistasi.