Vakiintuneen yrittäjän jäsenyys

Home/Jäseneksi/Vakiintuneen yrittäjän jäsenyys
Vakiintuneen yrittäjän jäsenyys 2019-01-02T10:38:14+00:00

Vakiintuneen yrittäjän jäsenyys

Yrityselämä käy läpi jatkuvaa muutosprosessia, suhdanteet vaihtelevat ja tämän päivän menestysbisnes voi olla huomenna jo mennyttä aikaa. Työttömyyskassan jäsenyys on yksi tapa hallita yrittäjyyden riskejä ja turvata toimeentulo työttömyyden sattuessa omalle kohdalla.

Myös pidempään yrittäjänä toiminut on tervetullut kassan jäseneksi. Jäsenyys alkaa, kun liittymislomake saapuu SYT-kassaan. Liittymislomakkeen voi täyttää sähköisesti tai paperisena.

Ansiopäivärahaan on oikeus yrittäjäkassan jäsenellä, joka on ollut vakuutettuna vähintään 15 kuukauden ajan, ja joka on vakuutettuna ollessaan täyttänyt yrittäjän työssäoloehdon.

Yrittäjä on työttömyysturvan piirissä ja hän voi liittyä kassan jäseneksi kun hän työllistyy yritystoiminnassa siten että hänen eläkevakuutuksen (YEL-,MYEL-vakuutettu tai TyEL-vakuutettu yrittäjän perheenjäsen/yrityksen osaomistaja) perusteena oleva työtulonsa on vähintään 12 816 euroa vuodessa. Lue kuka voi liitty SYT-kassan jäseneksi https://syt.fi/jaseneksi/kuka-voi-ottaa-tyottomyysvakuutuksen/

Lataa esiteemme (pdf)

 

Liity jäseneksi